Golfshopen på Bryngfjorden Golf AB - Välkommen in till vår välfyllda shop!

Välkommen in

till vår välfyllda shop!

Vi hjälper dig att hitta rätt!

När du spelar golf måste du inte ha det allra senast… men om du vill öka möjligheterna till att lyckas och ha kul med ditt golfspel är det viktigt att du ser över din utrustning inte bara klubborna utan t ex vagn, skor, bollar handske mm. Allt detta hjälper vi dig gärna med i shopen.

Självklart älskar vi golfare med höga ambitioner och stora mål, men fel ambitioner eller för höga mål ökar risken för att vi blir missnöjda så därför är det extra viktigt att vi har ambitioner efter den tid vi har att lägga på golfspelet. Ibland kan en ny klubba vara till större hjälp än fem lektioner, har ni inte tid att träna på det ni lär er, är lektionen ganska meningslös och då kan en lättspelad klubba vara ett bättre alternativ som både sparar tid och pengar och ni får roligare när ni väl spelar. Tvärtom springa och köpa klubbor med rödpris bara för det är billigt men kanske är helt fel för din golf, och sen lägga pengar på träning och tro att man skall bli bäst i världen med helt fel klubbor i bagen är inte heller bra. Ett felköp blir antagligen dubbelt så dyrt i slutändan.

Några av de varumärken du hittar hos oss

Custom Fitting = alltid med oss!

I vår svingstudio jobbar vi med anpassning av klubbor för just dig. Det är materialet som ska anpassar efter dig och inte tvärt om. För att göra detta på bästa sätt använder vi Trackman som är det vassaste verktyget när det gäller slaganalys. Den ger oss exakt det beslutsunderlag vi behöver när vi ska bygga en driver eller ett järnset efter din sving och dina förutsättningar.

Kontaktinformation

Öppettider

Veckodag Säsong Ej säsong
Måndag - Torsdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Lördag - Söndag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00