Representera ditt företag på golfbanan

Att trycka sin logo på golfprylar är en uppskattad gest till kunder och leverantörer, man ger bort sitt visitkort i form av golfbollar, peggar, och paraplyer helt enkelt!

Gör din golfrunda oförglömlig med personlig utrustning

Genom att ge dina kunder en unik upplevelse på golfbanan, bjuder du in till affärsdiskussioner på ett mer avslappnat sätt. Vi hjälper dig att synas genom att erbjuda möjligheten att trycka eller brodera din logotyp på utvalda golfprylar såsom golfbollar och paraplyer!

Logobollar - Golfbollar med tryck

Vi erbjuder möjligheten att trycka din logotyp, märke eller design på golfbollar med den senaste tekniken i ett hållbart fyrfärgstryck. Vårt sortiment inkluderar de flesta märkena och vi kan även lösa specifika önskemål till bra priser.

Uppmärksamma ditt företag med anpassade golfkläder

Vi hjälper dig att synas genom att erbjuda möjligheten att trycka eller brodera din logotyp på dina golfkläder. Vi har märken i alla pris- och kvalitetsklasser så du själv kan välja och bestämma hur du vill att ditt tryck ska representeras.

Kläderna fungerar både på golfbanan och i andra sammanhang, så tveka inte att höra av oss om du har specifika önskemål.

Bjud på en minnesvärd golfrunda med personliga golfprylar

Ge dina kunder en unik upplevelse på golfbanan genom att skicka en inbjudan tillsammans med en goodiebag med personliga golfprylar med din logotyp på.

Använd peggar, headcovers och paraplyer som ett subtilt sätt att synas och börja diskutera affärer med dina potentiella kunder. Kontakta oss för att få hjälp med den personliga touchen.