Custom Fitting på Bryngfjorden Golf AB - Hitta rätt golfklubbor!

I vår moderna studio hittar du

Alla hjälpmedel du behöver för att bli en bättre golfare

och hitta rätt utrustning

Custom fitting i vår moderna studio!

På Bryngfjorden har vi en modern golfstudio där vi kan prova ut rätt golfklubbor till dig.

Den som genomför utprovningen är vår tränare Birger Kjellstedt som har mångårig erfarenhet. Vi erbjuder dig möjligheten att prova ut klubbor som vi sedan anpassar så att du presterar så bra som bara du kan.

En utprovning kostar 500kr som du betalar i shopen vid utprovningstillfället. När du beställer klubbor dras denna kostnad av på köpet.

Vi har den senaste tekniken och utbildad personal som ser till att du hamnar rätt vid beställning av klubbor. Vi jobbar med marknadsledande märken såsom Callaway, Cobra, Titleist och Ping.

Att tänka på inför utprovningen.

BOKA TID DIREKT HÄR

eller i golfshopen (054-21 70 30)

Kom lite före bokad tid så du kan värma upp. Ta med dina egna klubbor så vi kan jämföra och se till att du har bra skor på dig.

Vilka hjälpmedel hittar du i vår studio?

Trackman

Dess precision och pålitlighet har gjort TrakMan till ett självklart hjälpmedel för instruktörer och proffs runt om i världen. Idag är det standard ute på världens tourer och används flitigt av världens bästa spelare för att utveckla deras eget golfspelande. TrakMan hjälper dig att skilja på vad som ”känns” rätt och vad som är rätt. Utveckla ditt spel med samma teknik som världseliten med TrakMan.

Kontaktinformation

Öppettider

Veckodag Säsong Ej säsong
Måndag - Torsdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Lördag - Söndag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00